Gubbebloggen,  Gubbemat

Kebab a la Casa

Kebab er gubbemat. Det er også noe barna liker. Å lage kebab til middag er kjempelett. Kjøtt, salat og saus. Ferdig.

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i tynne strimler slik at det steker lynraskt i en varm panne. Deretter legger du alt kjøttet i en bolle og krydrer godt med alt du liker. Bland med olje og la det marinere.

Lag en salat. Ta en pakke med pitabrød og skjær opp i tynne strimler som du steker i samme panne som kjøttet, bare helt til sist. Da får brødet dratt opp siste rest av kraft og krydder.

Saus kan du lage slik du ønsker selv. Enten med yoghurt, kefir eller noe annet. Det er krydderne som avgjør. Bruk gjerne samme krydder som til kjøttet. Det er også veldig enkelt og greit å kjøpe ferdig saus. Det skal du ikke ha noe dårlig samvittighet for.

Skjær alt i tynne strimler.
Krydre med masse deilig krydder som du liker. Bland inn olje og stek på høy varme når kjøttet har ligget til marinering en stund.
Server på en tallerken og legg kjøttet på toppen.
Kebab kan være veldig godt som fredagsmat istedenfor taco (hvis du tør).

Lykke til på kjøkkenet. Oppskrift er for feiginger, så prøv deg frem. Ikke la noen bestemme hva du skal gjøre. Ta beslag på hele kjøkkenet!

Sigolsen #gubbe