Forbruksvarer,  På sidelinja

Stor TV i stua

En TV er midtpunktet i stua. Glem sofa, bord, tepper og annet. En stue uten TV er og blir et venteværelse. Så klart skal den være stor.

Stor TV er en nødvendighet. Det merker man etterhvert som alderen tikker oppover. I 10 år har jeg pinet meg selv med en 32″. Til slutt var det helt nødvendig å ta seg selv i nakkeskinnet og investere. Investeringen satt langt inne, for vi hadde jo bilde i stua og fikk med oss det viktigste hver dag.

Det er jo helt latterlig. Da jeg til stadighet måtte reise meg opp av sofaen for å lese hva en film handler om inne i TV-appen var det på tide å ta grep. Jeg hadde i tillegg briller på meg og forbannet meg over knøttsmå bokstaver. Nå i ettertid med stor TV i stua, ser jeg at bokstavene hadde riktig dimensjon i forhold til øvrig innhold.

Overgangen for min del var sjokkerende stor. Fra en 32″ gikk jeg over til 65″. Da jeg pakket den ut av esken og satt den på plass, tenkte jeg: «Herlighet, var dette nødvendig da?» Den var utrolig stor og jeg skammet meg nesten over å ha en TV som var overdimensjonert i forhold til resten av rommet.

I flere kvelder gikk jeg stadig forbi huset med hunden i bånd. Kanskje litt påfallende mange ganger kanskje. Jeg så etter fra gaten, og i mange forskjellig vinkler, om det virket dumt. Hva ville folk tenke? Hadde vi fått oss en TV-vegg? Måtte vi returnere den og gå for en mindre?

Ettersom ukene gikk ble jeg mer og mer komfortabel med størrelsen på TV monsteret i stua. Jeg kunne endelig lese alt og se detaljer jeg aldri har lagt merke til. Kvaliteten på bildet var utrolig. Fotballen ble rundere og banen mer firkantet. Målstengene var ikke avrundet de heller. Rett og slett fantastisk og en stor økning av komfort. For stor TV? Akkurat passe!

For deg som er på utkikk etter en ny TV. Kjøp en stor en. Ikke gidde å vurdere noe annet fordi du tror at den kanskje blir for stor. Det eksisterer ikke en for stor TV på markedet for oss gubber. Stor TV i stua er en forutsetning for kos og hygge. Prisnivået mellom størrelsen blir stadig mindre, så all argumentasjon peker i samme retning. Go Big!

Sigolsen #gubbe